Puck Boertje 06 13 08 30 11 Info@cebdsc.nl

Informatie voor bedrijven

Hier kunt u informatie vinden over samenwerkingsmogelijkheden met het DSC Neem contact op

Technische studenten

Technische studies

Carriere evenementen

Deelnemers

Kom in contact met breed ontwikkeld talent!

Carrière evenementen

Onze carrière evenementen zijn de ideale manier om onze studenten goed te leren kennen. Onze evenementen zijn altijd een combinatie van een serieuze case en een informele borrel en/of diner. Op deze wijze kunnen de studenten goed de sfeer in uw bedrijf proeven en inzicht krijgen in de werkzaamheden. Voor deelname aan een evenement kan u contact met ons opnemen via info@cebdsc.nl.

Hieronder zijn de brochures voor de verschillende evenementen te vinden.

Naamsbekendheid

Vanuit de CEB bieden we social media exposure aan via onze Facebook pagina en onze LinkedIn pagina. Daarnaast hebben we 5 keer per jaar een nieuwsbrief die naar alle oudere jaars leden van het DSC wordt verstuurd. Het is mogelijk om hierin een plek te kopen voor uw bedrijf.

Naast samenwerkingsmogelijkheden met de CEB zijn er tal van mogelijkheden in onder andere het jaarboek, tijdens de ontvangst week, in het verenigingsblad en bij onze onderverenigingen. Als u geïnteresseerd bent in naamsbekendheid onder onze studenten kunt u contact met ons opnemen via info@cebdsc.nl. Dan zullen we samen ervoor zorgen dat uw bedrijf optimaal onder de aandacht komt bij de studenten.

Social media

Als CEB beheren we een Facebook– en LinkedIn account. Deze kanalen gebruiken we om content te verspreiden. Ook is er de ruimte voor bedrijven om onder de aandacht van de studenten te komen doormiddel van een post op deze kanalen.

Direct Mailing

Als CEB publiceren we jaarlijks 5 nieuwsbrieven aan alle derdejaars studenten en ouder. Hierin geven we informatie over onze eigen evenementen en andere ontwikkelingen. Hierin is altijd ruimte voor bedrijven om onder de aandacht te komen bij de studenten.

Alternatieven

De vereniging telt vele commissies en onderverenigingen die allemaal door het jaar heen in de weer zijn voor de vereniging. Dit gaat van de hockeyclub tot het verenigingsblad en van het jaarboek tot rugby op het hoogste niveau. Als jou bedrijf samen met sport en cultuur onder de aandacht wil komen kan dat natuurlijk ook!

Over de vereniging

Het Delftsch Studenten Corps is met meer dan 2000 leden de grootste en meest toonaangevende studentenvereniging van Delft. Naast de vele studentenactiviteiten biedt de vereniging haar leden een scala aan mogelijkheden om zich naast hun studie te ontplooien op sportief, sociaal en cultureel vlak bij de 24 verschillende onderverenigingen die het DSC heeft. Ook de kans om kennis op te doen in besturen en commissies is iets wat het DSC haar studenten aanbiedt. Het DSC is sterk verbonden aan de Technische Universiteit Delft waar het merendeel van de leden zijn of haar studie volgt. Het resultaat is een grote variatie in gemotiveerde, sociale technische studenten met brede interesses waarmee uw bedrijf via het DSC in aanraking kan komen.

Onze partners

De Commissie Externe Betrekkingen

De Commissie Externe Betrekkingen (CEB) fungeert als de brug tussen de studenten van het Delftsch Studenten Corps (DSC) en hun toekomst. Als CEB creëren wij de aansluiting tussen onze gemotiveerde en breed ontwikkelde studenten en het bedrijfsleven door carrière evenementen te organiseren, promotiemogelijkheden te bieden en op andere manieren elkaar in contact te brengen.

Graag betrekken we uw bedrijf in dit proces om jullie de kans te geven met je toekomstige collega of klant in aanraking te komen en om de studenten een evenwichtig beeld te geven van hun mogelijkheden. Via deze middelen haalt de CEB fondsen op voor de vereniging om deze draaiende te houden.